14 Haziran 2008 Cumartesi

Oss 2008 Puan Hesaplama Programı


öss 2008, puan hesaplama programı, c# dilinde kodlanmıştır.
İndir

11 Haziran 2008 Çarşamba

Mozilla Firefox 2.0.0.14 Türkçe

Mozilla Firefox 2.0.0.14 Türkçe


Versiyon :2.0.0.14
Boyut :5,7 Mb
Lisans :Ücretsiz
Dil :Türkçe-İngilizce
Platform : Windows NT/2000/2003/XP/Vista




Tanıtımı:

Üreticiden : Ödüllü tarayıcı Firefox eskisinden çok daha iyi. İnternette güvenle gezin; Firefox sizi virüslerden, casus yazılımlardan ve kendiliğinden açılmaya çalışan can sıkıcı pencerelerden korur. Başarımdaki artışın, kullanımdaki kolaylığın tadını çıkarın. Yola koyulmadan önce ayarlarınızı ve sevdiğiniz sitelerin bağlantılarını Firefox'a aktarmak çok kolay. Firefox'u innDirin ve internetten daha fazlasını edinin...

Daha İyi İnternet Deneyimi
Firefox; virüsleri, casus yazılımları ve istenmeyen pencereleri saptayarak onları engelleyen bir arayüze sahiptir. Firefox sayesinde sayfalar hiç olmadığı kadar hızlı açılır. Üstelik sevdiğiniz sitelerin bağlantılarını kolaylıkla Firefox'a aktarıp kullanabilirsiniz. Sekmeli tarama, Canlı Yer İmleri ve bütünleşik arama çubuğu gibi özelliklerle dopdolu olan Firefox, internetten elde edebileceklerinizin daha fazlasına ulaşmanızı sağlar.

Kullanımı Kolay, Yönetmesi Zevkli
Firefox internete ulaşmanızı kolaylaştırır. Kolay anlaşılır arayüzü taramaya hemen başlamanız için gereken her şeyi size sunar. İçe Aktarma Sihirbazı aracılığıyla diğer tarayıcılardaki yer imlerinizi, ayarlarınızı ve parolalarınızı Firefox'a aktarabilirsiniz. İleri düzeydeki kullanıcılar da araç çubukları, eklentiler ve temalar sayesinde tarayıcılarını istedikleri yönde şekillendirip kendi tercihlerine göre ayarlayabilirler.

Otomatik Güncelleme
Yeni güncelleme sistemi sayesinde en taze güvenlik ve özellik güncellemelerine ulaşabilirsiniz. Firefox bu ufak boyutlu güncellemeleri arka planda sessizce innDirir ve kurulmaya hazır olduklarında size haber verir.

Sekmeli Tarama
Aynı pencerede birden çok pencereyi eş anlı olarak açmak için sekmeleri kullanın; zorlanmadan ileriye ve geriye hareket edin. İlgili sayfaları yan yana tutmak için sekmeleri tutup taşıyın.

Gelişen Açılır Pencere Engelleyici
Firefox'un açılır pencere engelleyicisi daha fazla sayıda istenmeyen pencereyi açılmadan yakalamak üzere geliştirildi.

Bütünleşik Arama
Bütünleşik arama çubuğu sayesinde en gözde arama motorlarını kullanarak internette arama yapın; seçtiğiniz motorları arama çubuğuna ekleyin.

Daha Güçlü Güvenlik
Firefox olası casus yazılım, solucan ve virüs tehdidine karşı kapıları kapatarak interneti sizin için güvenle gezebilecek bir yer hâline getirir. Firefox geliştiriciler topluluğu 7 gün 24 saat boyunca sizin karşılaşabileceğiniz güvenlik tehditlerini yakından takip ederek, güncellemeler aracılığıyla güvende kalmanızı sağlar.

Özel Veri Temizliği
Yeni tasarlanan Özel Verileri Temizleme aracı sayesinde kişisel gizliliğinize el uzattırmayın. Tek bir tıklamayla tarama geçmişini, çerezleri, form girdilerini ve parolalarınızı kapsayan tüm özel verileri silin.

Canlı Yer İmleri
Beğendiğiniz site ve günlüklerdeki gelişmelerden haberiniz olsun. Canlı Yer İmleri sayesinde internetteki en güncel içeriğe ulaşın.

Firefox'u Özelleştirin
Araç çubuklarından yeni düğmeler seçin, yeni özellikler eklemek için eklentiler kurun ya da tarayıcınızın görünümünü baştan aşağıya değiştirmek için istediğiniz bir temayı kullanın... Firefox istediğiniz şekilde görünür, istediğiniz biçimde çalışır.

Yeni Kuşak Web Desteği
Yenilikçi Web teknolojileri ve servisler size daha zengin bir deneyim sunar. Açık Web standartlarını destekleyen Firefox, bu teknoloji alt yapısını kullanarak çalışan araçları kullanmanıza olanak sağlar.

Firefox'un Özellikleri
Yeni Güncelleme Sistemi
Artık Firefox'u güncellemek için onu baştan innDirmeye gerek yok. Firefox, yeni güncelleme sistemi sayesinde, kendi kendini sadece birkaç yüz kilobayt veri innDirerek güncelleyecek. Bu, kullanıcıya hem zaman kazandırıyor, hem güvenliği artırıyor, hem de bağlantı hızı yavaş olan kullanıcıların güncelleme işlemini kolaylaştırıyor.

Güncelleme sırasında uyumsuz eklentiler otomatik olarak devre dışı bırakılarak Firefox'un istikrarlı çalışması sağlanıyor. Eklentiler de tek tek ya da toplu olarak güncellenebiliyor.

Özel Veri Temizleme Aracı
Özel verileri temizleme seçeneği sayesinde ziyaret edilen sayfaların kayıtları, sitelerin bilgisayarınıza bıraktığı çerezler, tarama önbelleği, dosya innDirme kayıtları, kimliği doğrulanmış oturum bilgileri ve kayıtlı form verileri çabucak temizleniyor. Bu işlem ya kullanıcı tarafından kısayolla ya da kullanıcının isteği doğrultusunda tarayıcının kendisi tarafından yapılabiliyor.

Taşınabilir Sekmeler
Firefox'ta sekmeler fare ile tutulup başka yere taşınabiliyor. Öte yandan sekmeler arasında geçişte klavye kullanımı alanında iyileştirmeler ve yenilikler yapılmış durumda.

Hızlanan İleri ve Geri Hareket
Daha önce açılan sayfalara erişmek için tarayıcının geri ya da ileri düğmelerine basılır basılmaz bu sayfalar ekrana yansıyacak. Çünkü artık veriler sunucudan değil, doğrudan önbellekten alınıyor.

Yeni Seçenekler Menüsü
Araçlar > Seçenekler yolu izlenerek açılabilen "Seçenekler" menüsü yeniden tasarlandı. İç içe geçen sekmeler sayesinde ilgili bölümü bulmak ve ayarları değiştirmek artık çok daha kolay.

Resim Simgeleri
Firefox'ta resimlerin ufaltılmış hâlleri sekmelerin simgesi olarak kullanılıyor. Bu sayede birden çok resim açılması durumunda hangi sekmede hangi resmin açık olduğu kolayca anlaşılabiliyor.

FTP Erişimi
FTP'ye anonim olarak girişte sorun yaşanırsa Firefox kullanıcı adı ve parola soruyor.

SVG, CSS2 ve CSS3 Desteği
Firefox ile birlikte SVG (ölçeklenebilir çizimler) desteği sunuluyor. Desteğin arttığı teknolojiler arasında JavaScript 1.6, CSS2 ve kısmi olarak CSS3 var.

Bozuk Siteleri Bildirme Aracı
Araç çubuğuna eklenecek bir düğme sayesinde bozuk görünen veya hatalı işlediğini düşündüğünüz sayfaları Mozilla geliştiricilerine bildirebilirsiniz.

Ve Diğerleri...
Mac OS X ile artan uyumluluk
RSS beslemelerini otomatik algılama
Hata iletişim kutuları yerine hata sayfalarının açılması
Flash canlandırmalarının neden olduğu istenmeyen pencerelerin açılmasının engellenmesi
Daha hızlı sayfa açma ve daha az bellek kullanımı
Ortadan kaldırılan binlerce irili ufaklı hata

Firefox'un Temel Özellikleri
Sekmeli tarama
İstenmeyen pencereleri engelleme
Bütünleşik arama
Canlı yer imleri
Özelleştirilebilme olanağı
Güvenli ve hızlı tarama

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
Daha İyi Bir Web Deneyiminin Tadını Çıkarın
Firefox 2 çevrimiçi deneyiminizi daha etkin kılmaya yardımcı olacak yeni özelliklerle birlikte geliyor.

Web'de Güvenle Yaşayın
Firefox'un casus yazılımlara, virüslere ve istenmeden açılan pencerelere karşı geliştirilen koruma kalkanına yemleme (ing. phishing) koruması da eklendi.

Tarayıcınızı Kendinize Uydurun
Firefox'u zenginleştirmek için binlerce yararlı eklentiden istediklerinizi seçin. Bu, Firefox'u kendi tarayıcınız hâline getirmenin en kolay yolu.

Editörden
Mozilla Firefox, Internet Explorer'ın en büyük rakiplerindendir. Çoğu kişi Mozilla Firefox'un Internet Explorer'dan daha iyi olduğunu iddia etmektedir. Internet Explorer ve Mozilla Firefox kıyaslandığında, aralarında hız farkı açık olarak ortaya çıkıyor. Internet Explorer, yıllardır aynı özelliklere sahip olduğundan dolayı yavaş yavaş kullanıcısı azalıyor. Mozilla Firefox ise, gün geçtikçe yeni sürümler çıkarıyor ve kendisini sürekli olarak geliştiriyor. Pop-up pencerelerini engelleme ve sekmeli bir tarayıcı olması da Mozilla Firefox'un Internet Explorer'dan en büyük farkını ortaya koyuyor. Mozilla Firefox'un kullanışlı ve açık kaynak kodlu olması da bir avantaj. IE ile Mozilla Firefox arasında gözle görülür farklar bulunmaktadır. Mutlaka denemeli ve aradaki uçurumu görmelisiniz.


Sitesi: http://www.mozilla.org/products/firefox/

Mozilla Firefox 2.0.0.14 Türkçe Windows

İndir

10 Haziran 2008 Salı

Orbit Downloader 2.7.1

Orbit Downloader 2.7.1


Versiyon :2.7.1
Boyut :2,17 Mb
Lisans :Ücretsiz
Dil :Türkçe
Platform : Windows tümü



Tanıtımı:

İndirme yönetim devriminin lideri (Web2.0) olan Orbit Downloader, video müzik dosyalarını Myspace'den dosyaladığı gibi indiriyor. YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare ve genel indirmeyi daha kolay ve daha hızlı yapmak.

* Great Speed. Orbit Downloader is based on p2p and multi-source downloading technology, which make you download files up to 500% faster than before.
* Super Light: micro-sized and resource-friendly. Orbit Downloader is written with efficiency in mind, it typically uses less than 3MB of memory and 3% of cpu when downloading. Additionally, the installation package is less than 1.6MB.
* Easy to Use. Orbit Downloader has a simple and clear user interface. It is easy to use and config for both newbies and professions.
* The Most Comprehensive Download Tools. Internet Downloader all in one: Orbit Downloader supports most protocols and have a function of “Flash and Streaming Media Capturer”, so you can download videos from youtube metacafe, files from rapidshare, metalink files, flash and streaming media online more simple and easy.
* Support IE, Firefox, Maxthon and Opera. Orbit Downloader integrates seamlessly into IE, FireFox, Maxthon and Opera without installing any other plugin
* Free and Safe. 100% free and no registration allowed. No adware!!! No spyware!!!

Main features:
1. Extreme download acceleration.
In general, Orbit Downloader is based on P2P techonology. It has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation. And it has advanced robust multithread download algorithm implemented with high quality. Orbit Downloader can download up to 500% faster with great acceleration.
2. Support Youtube video, Rapidshare files download.
In general, Orbit Downloader is based on P2P techonology. It has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation. And it has advanced robust multithread download algorithm implemented with high quality. Orbit Downloader can download up to 500% faster with great acceleration.
3. Catch Flash and Streaming media online.
When you hover your mouse on the flash or streaming media file in the webpage, Orbit Downloader can recognize the flash or streaming media automatically and display a small button on it. You can easily download the flash or streaming media file with one clicking on the small button.
4. Support IE, Firefox, Maxthon, Opera.
Orbit Downloader supports IE, FireFox, Maxthon and Opera.
5. Support Metalink download.
Orbit Downloader supports Metalink download and gives you extremely fast download speeds.
6. Support HTTP, HTTPS, FTP, MMS and RTSP protocols.
You can easily download files with a browser click from any remote server via HTTP/ HTTPS/ FTP/ RTSP/ MMS.
7. Support Proxy server configuration.
You can set Orbit Downloader to use a proxy server. Orbit Downloader can work well with HTTP,HTTP and SOCKS5 protocols.
8. Support download pasue and resume.
Orbit Downloader can resume broken downloads. So you needn't start the downloading process from the very beginning after casual interruption. You can resume unfinished download from the moment when it was interrupted.
9. General download management.
Orbit Downloader's easy-to-use management features and simple-yet-powerful configuration options can make both your downloading process and downloaded files management as easy as never before.

New Features:
* Support Social Music Download: Pandora, Yahoo, Myspace, IMEEM, Radioblogclub, Lala and more...
* Support Social Video Download: Youtube, Dailymotion, Myspace, Yahoo, Metacafe, Google and more...


Changes in Orbit Downloader 2.7.1 (Jun 10 2, 2008):

* Add: Grab Pro in IE to support media download from sites which use anti-leeching technology like YouTube, imeem, etc
* Add: Search bar in main window to search web, video, images, blog directly
* Improve: run Orbit Downloader in Vista more smoothly
* Fix: a bug in Grab++ which may cause Grab++ crash
* Fix: a bug in Grab++ which may cause Grab++ can not grab URL
* Fix: a bug in Grab++ which may cause file extension missing



Sitesi - http://www.orbitdownloader.com

İndir

9 Haziran 2008 Pazartesi

Xilisoft DVD Ripper Ultimate 5.0.36.0604

Xilisoft DVD Ripper Ultimate 5.0.36.0604


Versiyon :5.0.36.0604
Boyut :18,1 Mb
Lisans :Süre / Kullanım Kısıtlı
Dil : Ingilizce
Platform : Windows Tümü



Tanıtımı:

Xilisoft DVD Ripper tam donanımlı bir DVD yedekleme yazılımıdır. Bu yazılımla DVD'lerinizi VCD, DivX, MPEG veya AVI haline getirip sabit diskinizde barındırabilirsiniz. Yazılımla DVD'nizdeki herhangi bir bölümü keserek yedeklemeniz mümkün. Gerçekten hızlı ve kaliteli çevrim yapabiliyor. Bünyesinde bulundurduğu bir sürü çıkış ayarıyla kendinize en uygun video dosyalarınızı oluşturabilirsiniz.

Xilisoft DVD Ripper Ultimate 5 is powerful and easy-to-use DVD ripping software with the ability of ripping DVD to almost all video and audio formats, such as AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264, RM, MOV, M4V, XviD, 3GP, MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG, etc. With its powerful compatibility for iPod, iPhone, PSP, Apple TV etc., Xilisoft DVD Ripper Ultimate enables you to rip DVD to various portable media players supported formats. Additionally, it can help you clip video segment, crop video size, edit video effects, adjust subtitle, and add video watermark, to get the customized DVD audio and video files.

• DVD video ripper - rip DVD to video
Rip DVD movie to almost all video formats, such as AVI, MPEG1/MPEG2/MPEG4, WMV, DivX, MP4, H.264, RM, MOV, M4V, XviD, 3GP, VOB, FLV, SWF;
• DVD audio ripper - rip DVD to audio
Extract the DVD audio to save as almost all audio formats, e.g. rip DVD to MP2, MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG, AU;
• DVD picture converter - rip DVD to picture
Many picture and animation profiles are available for you to capture pictures from DVD movies at fixed interval, like JPG, PNG, GIF, BMP;
• Video editor - multiple editing functions
Powerful video editing functions of Xilisoft DVD Ripper Ultimate let you freely clip and merge video segments, crop video size, edit video effects, adjust video subtitle, and add video watermark;
• Extra adapter - offer custom options
Create your own profile in the way of adjusting the parameters of existing profile; Customize output file size using the powerful Bitrate Calculator tool; Set divers output formats from one source by adding profile.

FEATURES:
* Split and merge. Splitting one source file into several or merging several source files into one is up to you;
* Concurrently set divers output formats from one. You can concurrently choose divers formats as outputting to rip one original further for different multimedia devices applications;
* Video preview. You can preview the source video or the fixed video, and even compare them before ripping;
* Batch processing. Just add all source files selected, and click one button, Xilisoft DVD Ripper Ultimate will automatically rip them to the target formats you want one by one;
* Advanced audio and video settings. Xilisoft DVD Ripper Ultimate provides detailed audio and video settings, such as quality level, sample rate, channel, split mode, to meet different needs;
* Television Broadcast standard supported. Support both NTSC and PAL DVD ripping;
* Retrieve DVD information online. You can acquire DVD information from the Internet automatically or manually;
* Excellent audio and video quality. Compared with other rip software, Xilisoft DVD Ripper Ultimate rips DVD to any audio and video with better quality beyond your imagination, like the original DVD;
* Easy to use. Ripping DVD to video and audio with Xilisoft DVD Ripper Ultimate is so simple that even a novice can also get video and audio from DVD with ease;
* High ripping speed. Fully support Intel Pentium D Dual-Core Processor and AMD Athlon 64 X 2 Dual-Core Processor; support multi-threading with no limitation in speed; detect your CPU model automatically, offer you the fastest ripping speed;
* Multi-language. We provide Chinese, English etc. languages for you to choose.

Homepage - http://www.xilivideo.com/dvd-ripper-ultimate.html

İndir

RamCleaner 6.88

RamCleaner 6.88


Versiyon :6.88
Boyut :1,02 Mb
Lisans :Trial
Dil : Ingilizce
Platform : Windows tümü



Tanıtımı:

Pc nizde yavaşlama sorunu varsa bu çoğu zaman bellekte çalışan programların çokluğundan veya gereksiz dosyaların varlığından kaynaklanır.Ram cleaner ile pc nizde ki yavaşlama problemine çözüm bulabilir,daha iyi verim alabilirsiniz.

Sitesi - http://www.benutec.com/products/ramcleaner/

İndir

Trojan Remover 6.7.0 Build 2534

rojan Remover 6.7.0 Build 2534


Versiyon :6.7.0 Build 2534
Boyut :6,82 Mb
Lisans :30 Gün Süre Kısıtlı
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista



Tanıtımı:

Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Truva atları bilgisayar korsanları tarafından yazılmış olan zararlı kodlardır. Bilgisayar korsanlarının temel amacı sisteminizin denetimini elinizden alıp kendi denetimine geçirmektir. İnternet üzerinden indirmiş olduğunuz her türlü dosyanın içerisine konabilecek olan bu zararlılar aynı zamanda bir resmin arkasına dahi gizlenmiş biçimde durabilir. İndirmiş olduğunuz dosyayı açtığınız zaman etkin hale gelerek sisteminizin donanımlarını bile kendi eline geçirebilecek olan truva atları sisteminize büyük hasar verebilir. Klavyenizin, farenizin kendiliğinden işlemler yapmasına neden olabilirler, hatta sürücülerinizin açılıp kapanmasına dahi yol açarlar.

Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir. Bu taramayı da oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Sistem kaynaklarını oldukça az kullanan yazılım güncellenebilme özelliği ile yeni çıkan zararlılara karşı da hazır durumda bulunmaktadır. Sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan kötü niyetli yazılımları da tespit edebilme özelliğine sahip olan yazılım, sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları da denetlemektedir.

Gerçekleştirdiği her işlemi günlük dosyalarına kaydeden Trojan Remover, bir de kötü niyetli yazılımlar hakkında bilgi alabileceğiniz veritabanına sahiptir. Bu veritabanına girerek ister listeden seçim yapıp, isterseniz de adını bildiğiniz zararlıyı aratarak bilgi alabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay olan yazılımın günlük dosyalarından çıktı alabilme, İnternet Explorer başlangıç sayfasını sıfırlama gibi ek özelliklere de sahiptir.

Not: Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 29 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Changes in Version 6.7.0:
* Added new scan routine: Autorun.inf files are now searched for and scanned.
* Improved registry scan to include checks of Drivers32 entries (an obscure loading point used by some recent malware).
* Improved detection and removal of Backdoor.Rustock variants.
* Added new heuristic detection methods for the VirtuMonde/Vundo malware family.

Homepage - http://www.simplysup.com

İndir

7 Haziran 2008 Cumartesi

AVG Anti-Virus 8.0.93 Build 1323

AVG Anti-Virus 8.0.93 Build 1323


Versiyon :8.0.93 Build 1323
Boyut : 50,1 Mb
Lisans : Kısıtlı
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)


Tanıtımı:

Grisoft'un bir hizmeti olan bu antivirüs programı kesinlikle kullanılması gereken bir yazılım. Bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. Sisteminizi çok iyi koruyor ve her ne şekilde olursa olsun virüslere göz açtırmıyor. Microsoft Outlook ile tümleşik ve sorunsuz çalışıyor. Yalnız gönderdiğiniz e-postaların altına kendi adıyla birlikte e-postanın virüs taramasından geçtiğini yazıyor. İsterseniz e-posta tarama özelliğini kapatarak bunu önleyebiliyorsunuz.
Grisoft bu ürününü ev kullanıcıları için hazırlamış. Bu da ağ üzerinden gelen virüslerin kontrolünü tam sağlayamadığı anlamına geliyor.
Program kendini otomatik olarak güncelleyerek en son virüsleri tanıyabiliyor.
Kişisel bir bilgisayar için bence en mükemmel antivirüs programlarından biri.

AVG Professional'in AVG Free'den Üstün Özellikleri :
+ 24/7 teknik destek
+ Yüksek hız ve yüksek kapasitede innDirme sunucuları
+ Çoklu dil desteği
+ OEM kurulumları
+ Windows sunucusunda çalışma
+ Güncellemelerin gelişmiş zamanlaması
+ Taramanın gelişmiş zamanlaması
+ Kullanıcı tanımlama testleri ve zamanlamalar
+ Alternatif güncelleme sunucuları için destek
+ Gelişmiş kullanıcı arayüz ayarları
+ Gelişmiş test özellikleri
+ Gelişmiş test merkezinin arayüzü
+ Detaylı test sonuç geçmişi

AVG Professional ile AVG Free'nin Ortak Özellikleri :
- Güvenilir antivirüs tarama makinesi
- İnternet vasıtasıyla virüs güncellemeleri
- Otomatik internet algılaması

Highlights include:
- Automatic update functionality
- The AVG Resident Shield, which provides real-time protection as files are opened and programs are run
- The AVG E-mail Scanner, which protects your e-mail
- The AVG On-Demand Scanner, which allows the user to perform scheduled and manual tests
- The AVG heueristic analysing monitor
- Free Virus Database Updates for the lifetime of the product
- AVG Virus Vault for safe handling of infected files
- Great customer satisfaction!

Homepage - http://www.grisoft.com

İndir

6 Haziran 2008 Cuma

CA Anti-Spyware 2008 10.0.0.208

CA Anti-Spyware 2008 10.0.0.208


Versiyon :2008 10.0.0.208
Boyut :20,01 Mb
Lisans :Süre / Kullanım Kısıtlı
Dil : Ingilizce
Platform : Windows Tümü



Tanıtımı:

Sisteminize sızmaya çalışan zararlı yazılımlara karşı etkilidir. Bu tür durumlarda uyarı verir...

CA Anti-Spyware 2008:
- User-Friendly Interface offers simplicity and superior ease-of-use, helping you quickly and easily set preferences, check program status, and maintain a secure PC
- Low System Overhead with a total install of only 35 MB and low usage of system resources, CA Anti-Spyware installs quickly, saves hard drive space, and scans efficiently
- Secure Now provides proactive protection by monitoring critical program functions and settings, and reminding you to keep your security at an optimal level
- Continuous Protection to keep your computer protected from the latest internet risks by automatically renewing your subscription at the then current renewal price (plus applicable tax), so you don't have to (for more information, click here)
- Comprehensive Spyware Detection and Removal provides comprehensive protection against a wide range of spyware, adware, keyloggers, browser hijackers and other threats
- Real-time Protection detects and removes spyware running in memory, and helps prevent spyware from making malicious changes to the Registry
- Frequent Automatic Updates help ensure you're protected against the latest threats
- Detailed Scan Results show the specific threat level of any spyware found, and allow you to link to the CA Spyware Information Center for more details
- Scheduled and On-Demand Scanning allow you to run a scan at any time, or schedule scans at pre-selected intervals to meet your needs
- Custom Scans allow you to select specific drives, files and folders to scan
- File Exclusion List allows you to exclude specific files and folders from scans
- Threat Outbreak Warning System provides real-time content feeds from the CA Security Advisor, giving you detailed, up-to-the-minute information on the most recent and most prevalent spyware threats
- Quick Tips provide you with helpful, at-your-fingertips answers to commonly asked questions, easing the burden of searching the Help file or contacting Support for assistance
- Supported by the CA Security Advisor Team our worldwide research labs work 24 x 7 to detect threats before they can damage your PC, helping ensure protection from the latest threats
- Certified by Independent Testing Lab West Coast Labs for effective spyware protection

Homepage - http://www.ca.com

İndir

5 Haziran 2008 Perşembe

Movie Collector 5.5.3 5.5.3

Movie Collector, kişisel bir film kataloglama yazılımıdır. Tarayıcıdan barakod tarayıp ya da film türü ve başlıklarını veritabanına ekleyebilirsiniz. Bir filmle ilgili tüm verileri girebilirsiniz. Yıl, oyuncu, tür, stüdyo, yönetmen, resim, senaryo, ülke, dil, altyazı gibi. Film bilgilerini otomatik olarak internetten innDirmeye imkan tanır. Filmlerinizi veritabanına ekledikten sonra ekranda film koleksiyonunuza göz atabilirsiniz. Türkçe dil desteği sayesinde programı kullanmak ve veri girişi yapmak oldukça kolay. Programın Windows haricinde Mac OS X sürümü de mevcuttur. Özellikleri # Çok dil desteği (İngilize, Almanca, Türkçe gibi) # Yıl, oyuncu, tür, yönetmen, senaryo, ülke, dil, derece, süre, renkli/siyah beyaz, koleksiyon durumu, alım fiyatı, bağlantı, biçim, ekran oranı, altyazı, ses durumu, disk sayısı, konu, kapak resmi, stüdyo ve notlar ekleme gibi, bir filmle ilgili her türlü bilgi girilebilir. # Ödünç verdiğiniz filmlerin takibini sağlamak için düzenleme yapabilirsiniz. # Hızlı arama, süzgeç belirleme, koleksiyon durumu seçilebilir (aranıyor, satılık, koleksiyonda ya da değil). # Otomatik ve elle film eklenebilir. # Veritabanını Metin, HTML, XML ve iPod'a gönderebilir. # Dışarıdan veritabanına XML ve programın kendi uzantısıyla veri alabilir. # Alan adlarını sıralama, düzenleme, istatistik tutma, bakım yapabilir. # HDDVD ve BLU RAY disklerini destekler. # İnternetteki çeşitli film sitelerinden veri alabilir. # Veritabanı yazdırılabilir. Kısıtlama: Programın deneme sürümünde 50 film girişi sınırı vardır. Fiyatı: Tam sürümü kullanmak için satın almalısınız. Fiyatı ise 33.95 EU.

İndir

4 Haziran 2008 Çarşamba

Messenger Plus! Live 4.60.324 4.60.324

Üretici Açıklaması :
Üreticiden : Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için en iyi eklentidir.

  • Çeşitli Messenger Olanakları
    Plus! ile kişi listenizi düzenlemek için kişi adlarını yeniden adlandırabilir, kişi listeni temizlemek için kişilerin istatistiklerini görebilir, pencerelerini şeffaflaştırabilir, dosya aktarımlarını otomatik kabul edebilir, gelen ve giden mesajları filtreleyebilir ve daha bir çok şey yapabilirsiniz.

  • Mesajlaşma Deneyiminizi Zenginleştirin!
    Siz uzakta ya da boştayken, sizinle kontakt kuran kişilerinize göndermek için kendi kişisel durum mesajınıza sahip olabilirsiniz. Messenger Plus! Live ayrıca, anında hızlı metinleriniz için 50 adet yer, tek bir basit kısayol ya da belirlenmiş bir komutla gönderebileceğiniz kişiselleştirilebilir otomatik mesajlar, kodlarını hatırlamaya gerek kalmadan kolayca kullanabileceğiniz hızlı simge panelleri, metin yineleme özelliği ile yakınlarda gönderdiğiniz mesajı tekrar yollama, konuşmalar içinde arama ve alıntı ileti yollama olanakları tanır.

  • Gelişmiş Günlük Arşivleme
    Daha önceden Windows Live Messenger, günlük kaydının bir imzasını gösteriyordu. Messenger Plus! Live buna zaten olanak tanıyor. Plus!'ın günlük kaydı arşivlemesiyle, şifrelemesiyle ve olanları unutmamak için tüm olayları kaydetmesiyle Messenger'inkinden çok daha farklı.

  • Diğer Mesajlaşma Özellikleri
    Messenger Plus! Live size, ön ve arkaplan için istediğiniz herhangi bir renk seçmenize ve kalın, italik, altı çizili ve canlandırılmış yazı biçimleri eklemenize olank tanır. Bu sizin, IRC'deki gibi Messenger'ın komut adı verilen metin kısayollarını her yönüyle kontrol etmenizi sağlar.

  • Bildirimleri Zenginleştir
    Eğer Hotmail kullanmıyorsanız, kendi pop3 posta hesaplarınızdan birini bildirim için seçebilirsiniz (beş adet e-posta eklenebilir!). Ek olarak, kişilerin çevrimiçi, çevrimdışı olduğunda ya da rumuzlarını değiştirdiklerinde bildirimler alabilirsiniz.

  • Güvenlik & Mağduriyet Kontrolü
    Messenger Plus! Live bir "Patrondan Korunma" özelliği sunar. Bu özellik tek bir kısayolla Messenger'ı ve konuşma pencerelerinizi gizler ve kimlerle konuşuyorduysanız onları olay hakkında bilgilendirir. Bu ayrıca bilgisayarınızın başından ayrıldığınızda Messenger'ı şifreyle kilitlemeye de yarar. Ayrıca özel konuşmalarınızı korumak için önceki konuşmalarıda sadece sizin okuyabilmeniz için şifreler.

  • Güzel, basit ve kullanışlı bir arayüz
    Yüzlerce özelliğine rağmen, Plus! organize edilen herşeyi, basit kullanıcı tecrübeleri ve kullanırken daha fazla hoşnut olmanız için Plus! 3'te yeniden tasarlanan tek bir ayarlar diyaloğunda saklar. Messenger Plus! Live ayrıca konuşma pencerelerine gönderilen komutlar vasıtasıya bir çok özelliğe, global kısayollar ve ortam menülerine erişim olanağı tanır.

  • Eklenti Mimarlığı
    Messenger Plus! Live özelliklerini yeterli bulmuyorsanız, eklentileri yükleyerek yeni yetenekler katabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve yüklemek için eklentiler bölümünü ziyaret edin.

  • Ve son olarak tamamı BEDAVA!
    Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır. Arkadaşlarınıza göndererek kullanmaları için teşvik edebilirsiniz! Kesinlikle casus yazılım ya da truva atı (trojan) içermez. Kurulum sırasında isteğe bağlı sponsor program yüklenebilir, herhangi bir riski yoktur! Sponsor programı yüklemeyip yine de desteklemek isterseniz, Messenger Plus! Live çevrimiçi mağazasını ziyaret edin ya da sadece bir dakikanızı posta kartı yollamak için ayırın.

    Editörden : Messenger Plus!, tüm MSN Messenger ve Windows Live Messenger kullanıcılarının kullanması gereken bir programdır. Gerek sunduğu ekstra özellikler ile gerek güvenlik hizmetleriyle vazgeçilmez hale geliyor. Örneğin; tüm günlüklerinizi şifreliyor ve şifreyi bilmeyenler sizin günlüklerinizi okuyamıyor. Renkli rumuz (nickname) yapabilme olanağı, tek tuşla Messenger'ı kapatabilme, arkaplan rengini değiştirebilme gibi özellikleriyle farkını ortaya koyuyor. Program kurulumunda size reklam desteğinin yüklenip yüklenmeyeceği soruluyor. Bu soruya hayır cevabını verirseniz sisteminize herhangi bir tehlikeli yazılım eklenmiyor. Program son virüs veritabanına sahip 3 antivirüs yazılımı ile kontrol edilmiş ve herhangi bir virüs ya da zararlı içeriğe rastlanmamıştır.

    Not : Messenger Plus! Live; Windows Live Messenger 8 ve 9 sürümü ile uyumludur ve yayınladığımız bu versiyon stabildir. Eğer sisteminizde MSN Messenger programının daha eski bir sürümü varsa (7.0, 7.5 gibi) buraya tıklayarak programın eski sürümler ile uyumlu olan 3.63.148 sürümünü innDirmenizi öneririz.


  • Çoklu MSN Özelliği: Çoklu MSN özelliğini açmak için Messenger penceresinde bulunan PLUS simgesine tıklıyoruz, ardından açılan sayfada "Özelleştir" diyerek çıkan bölümde "Çoklu MSN açılmasına izin ver" kutucuğunu işaretliyoruz ve tamam diyerek çıkıyoruz. MSN yazılımını kapatıp tekrar açtıktan sonra ayarınız geçerli olacatır ve çoklu msn özelliğini kullanabileceksiniz.
  • İndir

    3 Haziran 2008 Salı

    BlazeVideo HDTV Player 3.5

    BlazeVideo HDTV Player 3.5


    Versiyon :3.5
    Boyut :9,77 Mb
    Lisans :Süre / Kullanım Kısıtlı
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows Tümü



    Tanıtımı:

    BlazeVideo HDTV Player, Film izlerken Görüntünün Belli Karelerine ( Hepsine ve ya dilediginiz kısımlara ) Zoom Yapabilir Odak Noktalarından Yavasca izleyebilirsiniz Bunun Yanı Sıra izlediginiz Filmlerin Her Hangi Bir Karesine Ait Görüntüyü Resim Olarak Kaydedebilirsiniz ( Capture Olayı ). Yine Film izlerken Görüntüyü Kendinize Uygun Renk Konsantrasyonlarıyla Düzenleyip izleyebilirsiniz ( Mavi, Kırmızı vb, Renk Moduna Gecirip izleyebilirsiniz ) . Yürütülen icerikten Cıkan Seslere Bir Çok Efekt Verip izleyebilirsiniz, Yankılı, ince Ekolu Gibi....
    Bunun yanısıra DVD, VCD, SVCD, MP3, MPEG dosyalarınıda calabiliyor ve resimleri açabiliyor.

    Changes in BlazeVideo HDTV Player 3.5:
    * Newly support Digital TV Standard: DMB-T/H;
    * Newly support H.264 Format

    Homepage - http://www.blazevideo.com/hdtv-player/

    İndir

    2 Haziran 2008 Pazartesi

    HyperSnap 6.31.01

    HyperSnap 6.31.01


    Versiyon :6.31.01
    Boyut :6,10 Mb
    Lisans :Süre / Kullanım Kısıtlı
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows tümü



    Tanıtımı:

    Ekran yakalama ve resim düzenleme programı olan HyperSnap ile hem standart masaüstü uygulamalarını, hem oyunları (DirectX, Glide, Voodoo), hem de video ve DVD görüntülerini yakalayabilirsiniz. İnternette uzun sayfalar açtığınızda, ekranda olmasa bile tüm sayfayı yakalayabiliyor.

    Changes in HyperSnap 6.31.01, 2008.05.30:

    * Added "Full Screen Presentation Mode" and an option to automatically enter it after each capture. In effect, when this option is used combined with full screen capture, it looks like the screen was "frozen" and you have a floating HyperSnap drawing toolbar to draw all over the screen, highlight features, add text boxes etc. Useful e.g. when presenting software operation.


    Sitesi: http://www.hyperionics.com

    İndir

    dizi haber guzel kadin Aşl sinema
     
    Software Software Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    ©Blogger Teması
    EfesHosting | Karadeniz Sistem | TutkuForum