13 Mayıs 2008 Salı

Active Desktop Calendar 7.49 Build 080507

Active Desktop Calendar 7.49 Build 080507


Versiyon :7.49 Build 080507
Boyut :3,92 Mb
Lisans :Süre Kısıtlı
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/XP/Vista



Tanıtımı:

Active Desktop Calendar, tamamen özelleştirilebilir bir takvimdir. Kendisini masaüstü duvar kağıdınız olarak gösterir. Takvim simgelerinizi, yazı tipinizi ve renklerinizi değiştirebilir, düzinelerce farklı simge seti arasından seçebilirsiniz. Ayrıca kendi simgelerinizi yaratıp kullanabilirsiniz. Active Desktop Calendar, hatırlatıcı ve küçük notlar tutmanızı sağlayan bir Notes özelliği de içerir. Bu program sistem görev çubuğunda çalışır. Ayrıca takvim programının yanında hesap makinesi, not defteri, alarm, görev yöneticisi ve ekran koruyucu olarak da bir saat gelmektedir. Zevkinize göre takviminizin renklerini ayarlayabilirsiniz. İsterseniz takvimi geçici olarak da saklayabilirsiniz. Gözümün önünde bir takvim olsun diyorsanız tam size göre bir program. Ayrıca google takvim desteği ve Outlook ile entegrasyon özelliği de bulunuyor.

Yeni Eklenen Özellikler:
Programa Outlook, Outlook Express veya Windows adres defterinizde bulunan kişi listelerinizi dahil edebiliyorsunuz ve kişi listelerinizi aynı zamanda bilgisayarınıza XML dosyası olarak kaydedebiliyorsunuz. Kişi listelerinizi programda görebilmek için menüyü kullanabilir veya CTRL+F kısayol tuşuyla kolayca erişebilirsiniz.

What is new in Active Desktop Calendar 7.49:

- Refresh interval options for shared data layers
Default refresh interval for shared data layers remain at 1 minute, but now you can opt for a longer refresh interval of 5 or 15 minutes if you want to relax the program's network acitivity a bit. Look for Shared Layer Options on the Notes/Tasks Options dialog in Settings. As a reminder, you can always refresh all layers manually if you right click the program's date icon in the taskbar and choose Refresh option from the menu.
- New option with printing monthly calendars
When you print a monthly calendar new option is to "Exclude days from adjacent months". By enabling this option you basically tell the program not to print notes that belong to dates from adjacent months so only notes from the month that was actually selected for printing will show up on paper. This may be useful to avoid duplicate information if you print several months in a row.

Homepage - http://www.xemico.com/adc/

İndir

0 yorum:

dizi haber guzel kadin Aşl sinema
 
Software Software Blogs - BlogCatalog Blog Directory
©Blogger Teması
EfesHosting | Karadeniz Sistem | TutkuForum