5 Mayıs 2008 Pazartesi

Football Manager 2008



TANITIM :

Football Manager 2008

Sega yılbaşından önce size mükemmel bir hediye sunuyor. Sports Interactive`in efsanevi serisinin devamını size sunuyor! Tüm dünyada bağımlılık yaratan Championship Manager serisinin devamı niteliğindeki Football Manager ile artık takımlarınızı seçmeye başlayabilirsiniz. Çünkü heyecan dolu sezonlar sizleri bekliyor. Takımınızın başına geçin, transferlerinizi yapın kulüp finansal yönetimini gerçekleştirin, takımınızı kurun, taktiğinizi belirleyin ve maça çıkın. Sanal gerçeklik oyunlarının en güzel örneklerinden birisi olan futbol menajerliğini bilgisayarınız karşısından yapın.50 farklı lig ve 5000`den fazla takım içeren bu muhteşem menajerlik oyununda uykusuz geceler sizleri bekliyor. Ancak alacağınız heyecan duygusu ve eğlence sayesinde uykusuz gecelere değeceğini düşünebilirsiniz.
Önemli!
Oyunun tam sürümü yılbaşından önce piyasalarda yer almış olacak. Ancak ön sipariş ile oyunu satın almak istiyorsanız oyunun üretici sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir.


Daha büyük, daha kapsamlı ve çok daha fazla azim gerektiren bir oyun ile karşı karşıyasınız. Football Manager 2008 tüm yenilikler ile donatılmış mükemmel bir futbol oyunu. Oyunun yeniliklerini keşfede keşfede bitiremeyeceksiniz. SI Games`ten Miles Jacobson`ın anlatımına göre Football Manager oyunu hayranlarının duymak isteyeceği türden bir çok değişiklik 2008 versiyonunda oyunda yapılmış.

Bu özelliklere kısaca bir göz atalım:

Transfer Center(Tranfer merkezi) - Bu merkez sayesinde size veya kulübünüz oyuncularına yada sizin başka futbolculara götürdüğünüz teklifler tek bir yerde toplanmış. Gelen transfer teklifleri, sizin tarafınızdan yapılmış transfer teklifleri, kiralık futbolcular için yapılan transfer teklifler tek bir merkezde toplanmış. Bu sayede transferler çok daha rahat şekilde kontrol altında tutulabilinecek.

Finance Revamp(Finans yönetimi/düzeltimi) - Sports Interactive oyunun ekonomik bölümünü de güncellemiş. Ve değişiklikleri modern futbol gerçekliklerine uyumlu bir şekilde gerçekleştirmişler. Ayrıca menajerlerin artık kulüp finansal yönetimi ile ilgili daha fazla bilgi edinmeleri gerekmekte bu sayede. Stadyum gişe hasılatları, sezon bilet yönetimleri, yatırım fonları, sponsorluk anlaşmaları, galibiliyet primleri, transfer taksitleri, oyuncuların haftalık maaşları gibi bir çok konu artık sizin elinize bakıyor. Ve bu sayede takımınızı kendi bütçenize göre kurabilir ve bu şekilde yönlendirebilirsiniz.


International Management(Uluslararası yönetim) - Uluslararası yönetim modu ile birlikte oyun için gerekli olan tüm ince detayları kendiniz takip edebilirsiniz. Ve bu yol ile genç yetenekler keşfedebilir yada bir çok ince detayı lehinize kullanabilirsiniz.

Match Flow(Maç akışı) - Sports Interactive en büyük değişikliği maç günleri için yapmış. 2 boyutlu maç motoru artık daha da değişik. Maç akışında maçın atmosferine göre maçtan hemen önce oyuncularınız ile konuşup onlara moral verebilir, oyuncularınızın mevkilerine göre onlara taktik aşılayabilirsiniz. Veya devre arasında oyuncularınıza gaz verip mağlup durumdaysanız maçı lehinize bir skora çevirebilirsiniz. Ve minik bir radar sayesinde de verdiğiniz taktiksel değişiklikleri rahatlıkla izleyebilir ve değiştirebilirsiniz. Artık taktiğinizi değiştirmek için "pause" tuşuna basmanıza gerek yok. Maç içinde istediğiniz taktiği anında verebilirsiniz.


Confidence(Güven) - Yönetim kurulunuza ve taraftarlarınıza artık kolaylıkla takım performansı hakkında bilgi verebilirsiniz. Ve bu sayede maç performansları ile ilgili değil tüm finansal yönetim ve transferler ile ilgili de olacaktır.

Easier to Use(Kullanım kolaylığı) - Daha temiz bir tema ve arkaplan sayesinde artık oyunu çok daha rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. Not alma sistemi sayesinde unutmamanız gereken detayları da kaydedebilirsiniz. Ayrıca tuşların yerleştirilmesi de çok daha kolay. Ve bu sayede de oyunu çok daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Yeni ve kolay takvim sistemi ile de antrenörlerinizin performanslar hakkındaki ipuçlarını rahatça görebilir ve oyunu bunları dikkate alarak oynayabilirsiniz. Tutorial(öğretim) modu da oldukça işinize yarayacaktır.

Fan Days(Taraftar günleri)- Yönetim kurulu stad gelirlerini arttırmak için taraftar günleri düzenleyebiliyor. Ve bu şovlar sayesinde tribün geliriniz kat ve kat artabiliyor.

Awards Overhaul(Ödül kontrolü) - Bu sistem sayesinde tüm ödüllere göre yeni ödüller eklenmiştir. Örneğin Avrupanın en iyi futbolcusu ödülünü alan oyuncular oyun tarihinin en iyi ilk 11ine seçilmiş oluyor. Puanlamalara göre seçilen 11leri değiştirmek taktiğinize ve işin ehli olup olmadığınıza bağlı.

Match Engine Improvements(Maç motoru düzeltmesi) - En büyük düzeltim hiç kuşkusuz maç motorunda gerçekleştirildi. Futbol dehası olan Ray Houghton ve diğer gerçek menajerlerin de belirlediği sistem ve kolaylıklara göre yeniden düzenlenen arama motoru sayesinde önceki versiyonlardan çok daha iyi şekilde oyunu oynayabileceksiniz. Çok daha eğlenceli zaman geçireceksiniz. En büyük özellik ise çim tipini sizin seçebilme özelliği kesinlikle! Sezon başlamadan hemen önce çimlerin nasıl olacağına dair fikrinizi beyan ediyorsunuz ve bu sayede taktiğinize uygun çimleri sahaya yerleştirtebiliyorsunuz.


Expanded Media(Genişletilmiş basın) - Artık daha çok medya mensubu ile uğraşmak zorundasınız. Daha detaylı bir şekilde ilgileniyorsunuz. Ve fikirlerinizi daha rahat dile getirebiliyorsunuz.

Regenerated Player Photos(Yenilenmiş oyuncu resimleri) - Tüm oyun içerisinde oyuncuların fotoğrafları FaceGen teknolojisi kullanılarak görüntüleniyor. Bu sayede daha gerçekçi bir görüntü ortaya çıkıyor.


Speedyfastier(Hızlı daha hızlı) - Kaydetme ve yükleme artık çok çok çok daha hızlı. Oyunun sıkıcı anlarından kurtuluyorsunuz artık. Network oyun çok daha zevkli ve hızlı. Kısaca oyundaki en önemli değişikliklerin başına hızlanması ekleniyor


İndir

0 yorum:

dizi haber guzel kadin Aşl sinema
 
Software Software Blogs - BlogCatalog Blog Directory
©Blogger Teması
EfesHosting | Karadeniz Sistem | TutkuForum