5 Mayıs 2008 Pazartesi

Kaspersky v.8 (2009) Official Technical Release

Kaspersky v.8 (2009) Official Technical Release:



-YENİ...HIPS (Komple güvenlik yazılımlarında bir tek Kaspersky'de ve de çok gerekli bir araç.Sistemde zararlı aktiviteye ve de dışarı bbilgi sızdırılmasına engel oluyor. Veri tabanına gerek kalmadan sezgisel olarak çalışıyor.)

-YENİ...Whitelisting Technology (whitelisting certain programs to automatically allow Kaspersky to decide whether an application can connect to the internet and perform specific activity... less user intervention and more user friendly... less popups and requests from PDM and firewall. (Yazılımları ve modülleri veritabanından ve de sezgisel mantığıyla tanıyarak güvenirliklerini sorguluyor.)

-YENİ...Scanning of Vulnerabilities in installed programs (so you can update them to prevent the programs being "exploited" and malware being installed on your computer via them) (Sistemde öalışan programların zararlı veya şüpheli içerik taşıyıp taşımadıklarına karar veriyor.)

-YENİ...Advanced Reporting Capabilities (more in depth reports of activity of your programs and more statistics) (Gelişmiş raporlama ile herşeyin kaydını tutuyor.)

-YENİ...Virtual Keyboard (to prevent keyloggets logging keys, good to use when entering personal details/passwords) (Şifre çalan keyloggerlara karşı sanal klavye)

-YENİ...Database of malicious URLs (Alerting users about prolific malware hosting websites) (Şüpheli web sitesi tanımları)

-YENİ...System Restore Wizard (Help fix damage caused to the computer after an infection; restoring functionality) (Sistemin virüsten zarar görmesi halinde sistemi sağlıklı anına geri döndürebilme kabiliyeti)

-YENİ...GUI

- GELİŞTİRİLDİ...Speed of overall product components (More efficient and faster scanning and will not slow computer down as much as previous versions thanks to the rebuilt/improved antivirus engine. (Sistemi eski sürümlere göre %50 daha hızlı tarayabilme sinin yanısıra tarama esnasında sistem yuku azaltılmış.)

- GELİŞTİRİLDİ... Heuristic ( Zararlıları veritabanına gerek duymadan sezgisel olarak tanıyabilme yeteneği farkedilebilir anlamda geliştirilirken yanlış tespit oranı düşürüldü.)

- GELİŞTİRİLDİ... Packer Detection (suspicious packer and multi-packer) ( Şıkıştırılmış halde bulunan ve tespiti zor zararlılara karşı yuksek tespit gücü sağlandı.)


Download : Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.357 TR:
http://downloads1.kaspersky-labs.com...KAV/kav.en.msi

Download : Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 TR:
http://downloads1.kaspersky-labs.com...KIS/kis.en.msi

Kaspersky Internet Security için 6 Aylık Yasal Key Alabileceğiniz Adres:
http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_329.html


0 yorum:

dizi haber guzel kadin Aşl sinema
 
Software Software Blogs - BlogCatalog Blog Directory
©Blogger Teması
EfesHosting | Karadeniz Sistem | TutkuForum