22 Mayıs 2008 Perşembe

Shareaza 2.3.1.0 - Final/Shareaza 4.1.0.42580

Shareaza 2.3.1.0 - Final/Shareaza 4.1.0.42580


Versiyon :2.3.1.0 - Final/Shareaza 4.1.0.42580
Boyut :8,36/5.0 Mb
Lisans :Açık kaynak kodlu
Dil : Ingilizce
Platform : Windows tümü



Tanıtımı:

Shareaza, P2P (noktadan noktaya bağlantı) protokolünü destekleyen en popüler ağlardan her türlü dosyayı transfer etmenize yarayan bir yazılım. Yazılım tamamen ücretsiz olup hiçbir reklam veya casus programcık içermemektedir.

Yazılım aynı anda 4 farklı ağ üzerinde bağlantı sağlayabiliyor. EDonkey2000, Gnutella, BitTorrent ve Gnutella2 (G2) ağlarının tümünü desteklemesi sayesinde şu an yaygın olan tüm P2p ağlarını kullanmanızı sağlıyor.
Yazılımın innDirdiği dosyaları önizleme ile görmenizi ve aynı ağ üzerindeki diğer kullanıcılarla sohbet (chat) yapabilmenizi sağlaması da diğer artıları..

Uyarı: İlk başta bir kaç dakika beklemenizde fayda var hemen bağlanmayabilir ya da aradığınız dosyayı aynı anda bir kaç protokolde aradığı için zor bulabilir. Veya bağlanmaya çalıştığınız herhangi bir protokole bağlanamayabilirsiniz. Bu durumda ayarlarınızı değiştirerek o protokolu iptal edin. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız üretici sitesindeki forumları ve destek bölümünü okuyun, orada birçok probleme karşı tavsiyeler mevcut.

Programın Eksileri
Aslında Kazaa dışındaki Emule ve bu programın eksileri aynı. O da çoğu zaman bulduğunuz sonuçları innDirmek için saatler hatta günlerce beklemeniz gerektiği, evet aradığınız tüm dosyalar burada var, ancak biz yine de kolay ve direkt innDirme yapabilen Kazaa'yı öneriyoruz.

Yeni Özellikler :
* Torrent bilgi ekranı geliştirildi.
* Yeni arama filtreleri eklendi.
* Spam filtreleme geliştirildi.
* Hayalet dosya desteği geliştirildi.
* Otomatik port göndermek için UPnP
* Koleksiyon sihirbazı

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mach1digital.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Sitesi: http://www.shareaza.com

Shareaza 4
2.3.1.0 - Final

0 yorum:

dizi haber guzel kadin Aşl sinema
 
Software Software Blogs - BlogCatalog Blog Directory
©Blogger Teması
EfesHosting | Karadeniz Sistem | TutkuForum